Menu
Your Cart

Spa & wellness


Bli bortskjemt - bestill spa i Budapest – Her kan du lese alt om SPA og velvære i Budapest, bestille behandlingspakker og lese om byens mange termalbad!

0 28167
Széchenyibadet i Budapest er et flot badeanlæg, som ligger i Budapests store folkepark.
0 25186
Med mere end 8 års erfaring ved vi, at dette er spa- og wellnessoplevelserne, der går rygter om blandt piger i hele Danmark!
0 22796
De forskellige termiske bade og spamuligheder i Budapest har alle deres fordele. Nogle har en historisk side, som gør det til en særlig oplevelse, mens andre giver den bedste behandling. Du bør kunne finde, hvad du har brug for i Budapest af sundhed og velvære.
0 12861
Tag tøseflokken med på spatur til Budapest! Læs om vores fantastiske pakker her!
0 12813
Det mest storslåede af Budapests spaer er Gellért Termalbad.
0 7265
Under den tyrkiske okkupation i det 15. og 16. århundrede blev dette medicinske bad bygget. Der ligger flere termalbade langs bredden af Donau: Király-, Rudas-, Császár- og Rac-badet. Disse er de mest populære blandt Budapests tyrkiske spaer, og de er stadig i brug i dag.
0 7152
De fleste guider over Budapest beskriver de bedste spaer med historisk baggrund, medicinske tjenester, åbningstider, etc. Men der er ikke mange der nævner, hvad der opfattes som passende opførsel for spa-turister. Følgende råd er gode at starte med:
0 5436
Mon ikke du er lidt træt efter sightseeing i Budapest? Har du gået i timevis på Nationalgalleriet og beundret malerierne? Hvis det er tilfældet, så fortjener din krop lidt rekreation i en af de bedste af Budapests tyrkiske spaer.
0 4738
Vi tilbyder bekvem reservation på spacenter i Budapest, med eksklusive behandlinger som aromamassage, god fofbehandling/pedicure og ansigtsmasker!
0 4551
Dagály Termalbad i Budapest blev bygget lige ved bredden af Donau, lidt nord for Árpád-broen.
0 4519
Budapests spaer er værd at besøge på grund af deres historie og arkitektur. Det brede spektrum af tjenester gør dem endnu mere attraktive.
0 4469
"Ekspress SPA med "facefocus" er en populær spabehandling her i Budapest - les mer om innholdet her!
0 4272
Om et spabesøg ikke går, er det ikke som at besøge Tower of London. For mens turister nok kun besøger Tower of London én gang, vil spaerne i Budapest sandsynligvis få dig til at komme tilbage gang på gang. Stol på det!
0 3674
Lider du af leddegigt, reumatisme, ryg- og led-smerter? De naturlige, svovlbaserede kilder i Ungarn giver dig den bedste naturlige forløsning af smerter og plager. Smid skadelige medicin med mange bivirkninger ud og prøv naturlige løsninger i klorfrie mineralvandsbassiner i stedet.
0 2537
Budapests spaer tilbyder dig naturlig smertelindring i løbet af bare nogle få uger, eller til og med på et par dage! Det helbredende vand i Budapests spaer garanterer lindring af både krop og sjæl.
0 2315
Thermalbad, helse- og velværeferie i Budapest og Ungarn er utrolig populært og ikke mindst billigt!
0 2057
Budapest er fuld af varme kilder. Byens badetradition går over totusinde år tilbage til romertiden, hvor Ungarn var en del af Romerriget. Romerne byggede det første bad over de varme kilder i Pannonia.
0 1829
Elsker du at bade? Elsker du at feste? Hvorfor ikke kombinere de to? Kom til Budapest og oplev Cinetrip – et fantastisk sparty!
0 1606
Spa-turister på ferie vælger ofte først og fremmest de private termalspaer på luksushotellerne, for eksempel Budapests Danubius Health Spa Resort på Margitsziget (Margaretøen) og Danubius Grand Hotel samme sted, som har sit eget spa.
0 552
Les om spabehandlingspakken "2 timers spa pampering i Budapest". (Oppdatert: Pakken er pr. dags dato iKKE mulig å bestille. )
0 505
Les mer om spabehandlingspakken "Spahimmelen i Budapest"
0 467
Les mer om spabehandlingspakken "Delux spabehandlingspakke i Budapest"
0 321
Les om spabehandlingspakken "Normal Ekspress SPA". (Oppdatert: Pakken er pr. dags dato iKKE mulig å bestille. )
0 278
Les mer om "Around the word Spabehandlingspakke i Budapest"
0 224
Les mer om spabehandlingspakken "Mini varmestener spabehandling i Budapest "
Viser 1 til 25 av 25 (1 Sider)
Vi ønsker å gi deg en unik opplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at siden vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.
Bionwell - Masszázsfotel | Vibrációs tréner| Infraszauna | Futópad
Árpád u. 27/A Nagyatád, Baranya megye 7500
Telefon: +36-20-9368-768 $0 to $500.000 https://bionwell.hu/image/catalog/Logok/image.jpg