Széchenyibadet i Budapest er et flot badeanlæg, som ligger i Budapests store folkepark.

Termalbadet er fra slutningen af 1800-tallet og fremstår som en perle, specielt nu hvor det har gennemgået en omfattende renovering. Her er der tre udendørs varmtvandsbassiner, og du kan tage dig et spil skak i bassinet.
En af de største spa-komplekser i Europa er Széchenyi Spa i Budapest. Det ligger i byens største park, Varosliget, og ligger tæt på byens centrum. I tillæg til at de tilbyder gode rekreationsmuligheder, har komplekset også sjove aktiviteter for børn i alle aldre! Ældre børn kan også være med til et spil skak eller en konkurrence som er helt unik. Ingen andre Spaer i Budapest har samme tradition.
Den nybarokke bygning, Széchenyi Spa, blev etableret i 1913, og minder os om den Hapsburgske atmosfære fra den tid. Spor af nordiske traditioner findes i varme saunaer og koldtvandsbassiner.
Széchenyi-badet er den dybeste og varmeste kilde i Budapest. Det helbredende vand vælder op fra en dybde på 1250 meter, og når overfladen med en temperatur på 75 grader. Der er et stort fællesområde udendørs, og separate dampbad for mænd og kvinder. Széchenyi-badet tilbyder forskellige velvære-tjenester og behandlinger som mudder- eller kulsyreholdige bade.
Indenfor venter 15 forskellige bassiner og forskellige aktiviteter på dig. Hver kilde indeholder forskellige typer mineraler, og det betyder at de har forskellige helbredende egenskaber. Nogen af dem anbefales for behandling af reumatiske sygdomme, andre er effektive i helbredelse af sygdomme i nervesystemet, led, og i muskler. Helende vand er et perfekt terapeutisk værktøj og er fantastisk som rekreation. Nakke- og rygmassagebrusere i udendørsbassinerne anbefales højt. Széchenyi-badet er det bedste af Budapests spaer for familien, siden hver generation kan finde noget at lave og ingen kommer til at kede sig.

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Széchenyi-Badet i Budapest – Bedste bassin til en dag med familien

Fakta

Széchenyi termalbad

Den ligger på Pest-siden.
Adresse:
1146 Budapest, Állatkerti körút 9-11.
,
Hungary
Koordinater:47.518971, 19.083236
Offentlig transport:
  • Trolley: 72
  • Metro: M1 - Széchenyi fürdő
Byggningsår:1913
Åpningstider:Outdoor swimming pools: 6.00-22.00 Steam department: 6.00-19.00 Thermal department: 6.00-19.00 Pump hall: 9.00-17.00
Inngangspenger:between 3.800 and 4.800 HUF
Kuriosa:

    Karta