De forskellige termiske bade og spamuligheder i Budapest har alle deres fordele. Nogle har en historisk side, som gør det til en særlig oplevelse, mens andre giver den bedste behandling. Du bør kunne finde, hvad du har brug for i Budapest af sundhed og velvære.

Bedste behandling
Lukácsbadet har otte bassiner, både indendørs og udendørs. Her varierer vandets temperatur fra 22° C til 36° C. Badet byder på en bred vifte af behandlinger. Tilbuddene omfatter "medicinske healing"-massage, mudderindpakning og fodmassage.
I den majestætiske Széchenyi Fürdő finder du det varmeste vand i Budapest. Her kan vandet være tæt på 40° C og indeholder et højt niveau af calcium, magnesium og bikarbonater. Det er godt for smerter i leddene, blodcirkulationen og problemer i nervesystemet. Her er der flere bassiner med forskellige helbredende virkninger og mulighed for mange former for massage og andre wellness-ydelser.

Historisk
Hvis du ønsker at svømme eller nyde historiske omgivelser, anbefaler vi Gellértbadet. Badene er i jugendstil, og at tage en dukkert her er blevet sammenlignet med at bade i en katedral. Indendørsbassinerne anses for at være de smukkeste i Budapest, hvor det største bassin har en stor glaskuppel, mosaik i jugendstil og en masse flotte statuer.

Bygget i 1566 er det nyrenoverede Rudasbad muligvis det mest autentiske tyrkiske bad af dem alle i Budapest. Med sit ottekantede bassin, kupler og massive søjler fremstår det historisk korrekt. Ved nogle anledninger kan det blive meget livligt i badet, og så kan badetøj være nødvendigt. Anlægget omfatter både termiske bade, dampbade og natbad.

Bedst til fitness og svømning
Det største badested i Budapest er Palatinus Beach, som ligger på Margaret Ø. Her er flere bassiner, heraf tre med termisk vand. Området har også en ekstra stor swimmingpool, bølgebassin og vandrutschebaner. Det er et dejligt sted at tage hen som familie. Der er bordtennis og billardborde, trampoliner, volleyball og fodboldbaner, så området er skønt for børn og unge.

Hvis I ønsker en dag med afslapning og wellness, så kontakt os endelig for anbefalinger og eventuel booking.


 
GALLERI - UTVALGTE BILDER AV De 5 bedste termiske bade