Sådan bookes en taxa i Budapest og undgå at narre rundt under dit ophold i Ungarns hovedstad!

Taxa i Budapest kan være en prøvelse!

Fra 1. september 2013 blev en omfattende taxareform indført: Inden udgangen af 2014 skulle alle taxaer med licens være gule, give en kvittering, acceptere kortbetaling samt følge et særligt tarifsystem. Det forventedes derfor, at antallet af "smarte" taxachauffører ville mindskes betragteligt.
Hovedparten af de seriøse taxaselskaber er da også allerede godt på vej til at indføre tiltagene


Biler med "kun taxaskilt" på taget  – og som tydeligvis ikke er tilknyttet et af centrene (for eksempel ved, at de har en masse telefonnumre på siden) – kan IKKE anbefales. Tag et af de store, seriøse selskaber – med nummer på siden – så får du i de fleste tilfælde den rigtige pris.

Hovedreglen er, at du ringer og bestiller en taxa til en bestemt adresse. Eller du kan bede receptionen på hotellet eller restauranten om at bestille på dine vegne. Taxaer prajet på gaden er som oftest en smule dyre – undertiden flere gange dansk pris. Det er nemt at blive snydt, så spørg til prisen på forhånd, hvis du prajer. Inden for centrum bør turen ikke koste mere end 4000 HUF (men helst det halve).
På alle bookinger foretaget af os kan vi tilbyde at bestille en taxa på forhånd til dig og dit rejsefølge, om det er til restauranter, spa eller en anden aktivit!Les mer om transport i Budapest her!

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Taxa i Budapest