Hvad enten du er ude efter billige priser på hotel eller spaer i Budapest, så kan vi tilbyde dig markedets bedste priser og udvalg, og vi rådgiver gerne helt uden forpligtelser.

Budapest.dk har som vision at tilbyde en gruppe håndplukkede hoteller som svarer til nordiske forventninger, i en by som har 309 hoteller af alle klasser til meget varierende priser.
Det er os som har gode, nye lejligheder og ved hvilke små særegne hoteller der IKKE er nævnt på de store internetsider!
Bemærk at alle vore hoteller har morgenmad inkluderet, så vores gæster slipper for at ”opdage” at man her i Budapest typisk betaler mellem 10 og 18 euro for morgenmad.(pr.nat/pr.person)
Vi kan som regel forhandle priser fra 15 % til 38 % under hotellers normalrate, da vi køber relativt stort ind hos de hoteller vi bruger.

Og jo da;
- Vi har fået tilbud om at have databaser på tusindvis af hoteller på vores side, men vi foretrækker et lille portfolio på 10-40 hoteller/ pensionater/ slotte som vi kender og véd holder en god kvalitet. Således sover både vi og vores gæster uden afbrydelser om natten!
Vores tilstedeværelse giver f.eks. gode “last minute” priser på 5-stjernede hoteller. Vi tilbyder for øvrigt central hotelovernatning fra ca. KR. 400,- pr. værelse, alt afhængig af sæson.
De fleste hoteller kræver forhåndsbetaling, og vi udsteder faktura og vouchere for overnatninger som bestilles gennem os.
I enkelte tilfælde kan vi imidlertid tilbyde at bruge vores klientkonto for reservationer på udvalgte hoteller gennem Budapest.dk. Kontakt os gerne for betalingsdetaljer, da det typisk varierer lidt alt afhængig om det er grupperejse eller privatrejse. Alle vores tilbud er for øvrigt helt uden forpligtelse og vi er i 9 ud af 10 tilfælde billigere end nogen søgemaskine på internettet.
Budapest.dk er babyvenlig og udlejer babysæder til bil op til 11kg, samt barnevogn, på forespørgsel, for bedst komfort for vores yngste gæster.
Gode priser kombineret med uforpligtende og gode hotelforslag, får du via vores kontaktskema!

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Hotelanbefalinger