Enten du trenger en vanlig møterom på et fint hotell eller en helt spesiell ramme for samlingen - så er vi i Budapest.no klar for å hjelpe deg!

Uanset om du har brug for et almindeligt mødelokale på et dejligt hotel eller helt særlige rammer for din forsamling - så står vi hos Budapest.dk klar til at hjælpe dig!
Du skal lede meget længe efter byer i Europa med flere valgmuligheder for møder og kurser/konferencer end Budapest. Budapest er fyldt med konferencehoteller og hvad enten der er tale om 10 eller 1000 deltagere, har vi førstehåndsviden om, hvor I skal indkvarteres. Og det er uanset, om I ønsker at være i nærheden af centrum og "der hvor det sker," eller om I gerne vil have en mere privat atmosfære, hvor deltagerne bliver sammen under hele perioden. 

Lokalt servicekontor her i Budapest

Siden vi har lokalt servicekontor her i Budapest, har vi hjulpet en række internationale selskaber, norske virksomheder og offentlige instanser over de sidste 10 år. Ofte vælger folk os ikke blot for vores konkurrencedygtige priser og gode løsninger, men flere og flere henvender sig til os, fordi de har hørt, at vi har gode løsninger, både hvad sociale og faglige programmer angår, hvor vi bruger lokale aktører, der deler virksomhedens interesser.
Desuden har vi et stort netværk af kontakter og mange utraditionelle aktiviteter, såsom vingårdsmøder, møder på Donau i egen båd, slotsmøder eller udendørs forsamlinger i parker eller haveanlæg.
 

Foruden leje af møderum har vi også helt styr på teknikken, og vi har faktisk et lille lager med 5 videoprojektorer, pc’er og lydanlæg stående, der kan bruges som backup eller lånes til dem, der booker møder hos os.

 

Nogle udvalgte anbefalinger - navne/skriftlige vidnesbyrd udleveres på efterspørgsel:


International amerikansk/fransk servicevirksomhed til oliebranchen
Samlet program med over 80 deltagere fra hele verden. Koordinering af lokal transport, hotel, 3 dage med mødelokale, privat besøg "backstage" i statsoperaen, alle middage og privat vinfestival.
 
En af Norges største kommuner
Fly, hotel og alle mødelokaler og middage. Finere brasserier, middag ved kokkens bord på restauranter i Michelin-klassen og fagligt besøg på EU-kontoret og lignende instanser i Budapest.
 
Et af Norges største regnskabsfirmaer
Charterfly, hotel, underholdning og program for 260 ansatte - tre gange på 6 år - til vores rejsemål, hvor vi totalt tager os af det hele, lige fra det åbenlyse (fly, hotel og catering) til det, du måske ikke lige ville tænke på: solbriller og selfiesticks med logo, fotografer og hovedpinetabletter, samt colabuffet søndag formiddag.
Hvert år hjælper vi både store og små virksomheder med vidt forskellige budgetter - og vi finder som regel altid en løsning. Kontakt os for en uforpligtende snak via info@Budapest.dk eller vores kontaktformular!Fyll ut vårt kontaktskjema under for et uforpliktende tilbud.

Få et uforpliktende tilbud!


GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Mødelokaler og kurser i Budapest