Trabantrally, kappseiling, Taichi-session eller sushikurs? Hjemmebrenning, korkonsert til kjedebroen eller sykkelrebus? Hos oss får du hjelp til alt dette og enda mer!

Mange grupper henvender sig til os, netop fordi man ønsker at få en tur, hvor en række aktiviteter sætter prikken over i’et på oplevelsen af en af Europas smukkeste storbyer. Hvis du spekulerer på, hvad I skal lave i Budapest, er vi kendt som en kreativ og løsningsorienteret sparringspartner, der har unikke aktiviteter til grupper af alle størrelser! 

 

Et fagligt besøg i Budapest gjort spændende

Mange af vores rejsende vil og skal sætte det faglige først i forbindelse med deres rejse til Budapest, men mange er måske også ivrige efter at opleve en helt ny kultur, men manglen på netværk gør, at det faglige besøg render lige lukt ud i Donaufloden.
Vi har en lidt anden fremgangsmåde: Hvad siger du til, at vi tilrettelægger noget spændende for jer – noget, der både er lærerigt, og som folk glæder sig til. Det kan være et virksomhedsbesøg hos en partner eller et større selskab i samme branche. Det kan være et indlæg fra en lokal ressource, eller det kan endda være et besøg hos nogen, der er på et lavere niveau, så man får bekræftet, at det, man gør, er det rigtige.
Vi har arrangeret næsten alt - workshops hvor byplanlæggere møder byplanlæggere. Nedsætning af ingeniører 45m under jorden for at se tunnelboring; landskabsarkitekter, der møder lokale planlæggere inden for boligfeltet; tillidsrepræsentanter, der udveksler erfaringer med tillidsrepræsentanter i søsterorganisationer. Utallige skole og børnehavebesøg - både moderne "iPad-drevne skoler" og de mere konservative, der stadig holder på at bruge bøger – netop så begge sider kan argumentere for, hvad der er bedst, foran et lydhørt publikum.
- Vi tror simpelthen, at det er bedst for alle, hvis man rent faktisk besøger noget relevant og rejser hjem med lidt ekstra i bagagen.
Og det bedste ved det er, at vi gør det hele gratis for dig, der booker turen hos os. Hvis I er en skole, virksomhed eller organisation, der har brug for hjælp - så står vi klar her i Budapest til at hjælpe med alt fra fly til kanon overnatning, dejlige mødelokaler (på hotellet eller andetsteds) og faglig berigelse.
  

Eller "go crazy" med noget helt vildt og vanvittigt.

Det er ikke så få virksomheder, der har oplevet noget utraditionelt hos os. Øl-cykel, trabant- og tankkørsel - jo, det er det, mange vil have, så det gør vi selvfølgelig. Vi er også det eneste bureau i Norge, der lukker en gammel lufthavn på 55.000m2 og lejer fede biler, som hele flokken kan køre i. Eller som tilbyder en tur i luftballon over regionens største indsø. Hvad med yoga, Tai-Chi eller kampsportstræning i en af Budapests store byparker?
Det hele er faktisk kun begrænset af, hvor meget tid, I har hernede, og hvor mange, der skal bruge aktiviteterne. Vi har før lejet 100 cykler til en gruppe og lavet en skattejagt, der endte i en flot have med fællessang og live musik. En anden gruppe på 270 ville gerne have, at vi skulle leje en UFO over byen og desuden arrangere vinsmagning med rosévin. 5-kampe på slotte er efterhånden lidt nedslidt, ikke? - men 5-kampe med trabanter og grillstegning med Mellemeuropas største smoker (læs:grill) er da alletiders?
Vi gør faktisk næsten alt, og hvis du lader os arrangere hele turen, er I i gode hænder. Fra lufthavnstransport i en gammel bus fra 50’erne over luksushotellet med bar på øverste etage til grillstegning i en have, hvor vi slagter en gris i anledning af årsregnskabet...
 
Budapest.dk er specialister i at arrangere gruppeture til Budapest, Wien og Bratislava, og vi har alt fra flyafgang fra Norge til den iskolde vandflaske i bussen på vej tilbage til lufthavnen. Ingen andre bureauer har specialiseret sig i regionen i samme grad, som vi har. Vi har et unikt netværk af vingårde, hoteller, små værtshuse og store Wienercafeer, hvor du og dine medrejsende kan nyde en velfortjent pause. Referencer udleveres på anmodning - eller tjek en af vores 250 anmeldelser på Facebook!


GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Kreative gruppeaktiviteter i Budapest