Læs mere om restauranter, god mad og drikke og de muligheder vi hos Budapest.dk giver dig, der skal til Ungarns hovedstad, Budapest!

Vi hos Budapest.dk ved, hvor vigtigt det er med gode madoplevelser, når man rejser. Faktisk hører vi oftere og oftere, at oplevelser omkring bordet for mange af vores rejsende ligger lige så højt på listen som sightseeing, indkøb og besøg på Budapests spabade.  

Vi bestiller gratis bord for dig i Budapest

Vi tilbyder gratis bordbestilling i Budapest, både for individuelle rejsende og for grupper. Hertil har vi direkte kontakt med de fleste af de restauranter, der tæller, og vi sender en hurtig mail direkte til deres booking manager, så du og dine medrejsende får den bedst mulige oplevelse. Hvorfor? Jo, ser du, vi forstår værdien af, at turister rejser hjem og praler af maden i Budapest. Det kommer kolleger, naboer og andre så ned for at opleve selv, og hvem ved, måske er nogen af dem smarte nok til at booke gennem os!
Vi har også en række unikke aktiviteter, vi tilbyder. Nogle af dem er kun for rejsende, der booker overnatning gennem os. Andre kan vi levere til grupper, der kontakter os.
  

Lej dit eget sted for en aften

Et af de populære skræddersyede tilbud, vi giver alle, der henvender sig til os, er "Lej dit eget sted", hvor vi simpelthen har 6-7 forskellige restauranter, barer og værtshuse, som vi overtager på gæstens vegne. Måske vil du gerne have din egen restaurant, hvor du kan beslaglægge hele lokalet til at holde fest, lige fra middagen til karaoke senere på aftenen? Eller hvad med din egen ruinbar/udeterrasse for 50-60 personer med grillkøkken? En afslappet pub, der skifter navn til "Hansens Elektro og Bar" for en aften? Alt dette er noget, vi kan skaffe - og som oftest kommer kunderne til os for at finde det rette sted til en særlig anledning. Kort sagt har vi steder, hvor vi kan få menuen afpasset efter et bestemt budget eller lave en ren á la carte-løsning, hvor gæsterne betaler på stedet. Det er fuldstændig op til dig! Uanset om du er på tur med 50 eller 300 personer, er det simpelthen bare genialt at kunne sige, at man har sit eget sted at samles.
Du er velkommen til at kontakte vores gruppeansvarlige på rk@Budapest.dk for godt input, og angiv gerne antal og den ønskede dato allerede i den første mail!
 

Vingårdsbesøg ved Budapest og i de ungarske landsbyer!

Vi tilbyder selvfølgelig også vores halvberømte vingårdsbesøg, uanset om der er tale om vingårdsbesøg i Balaton eller vingårdsbesøg uden for Budapest - atter en fantastisk oplevelse med lokal mad og mousserende vine. Vi tager det som et kompliment, at både norske og ungarske konkurrenter har valgt den samme vingård, som vi har brugt i 7 år, i stedet for at finde deres egne særlige steder. Vi er imidlertid de eneste, der tilbyder direkte booking og holder "ledige pladser" på disse vingårde, så vi garanterer jer plads og en unik, fantastisk god menu til ekstra gode priser. De mest populære vingårdsbesøg kan bookes af alle, og det gør du via dette link!

Men lad os nu komme ind på de dejlige mad- og vinoplevelser, der er forbeholdt dig, som booker turen hos os.
Vinklubtur og privat vin- eller ølfestival (med ompa-ompa-band!)
Det er ikke så få vinklubber, der har rejst med os de sidste 10 år og har nydt et dejligt frokostbord mellem vinrankerne på en håndplukket vingård. Det er naturligvis noget, vi kun sælger i pakker med lokalt program hernede, idet vi inkluderer transport fra lufthavnen, evt. med guide eller sommelier, udvalgte vinsmagninger og overnatning på vingården eller på et dejligt lille slot. Det har vi erfaring med, og vi har anbefalinger fra de fleste vindistrikter i Budapest, fra Tokaji, Eger og Szeksard til Balaton og endda Østrig.
- Hvis I er en vinklub eller virksomhed, der ønsker sådan et program – så må I meget gerne kontakte os!
Mens vi er ved det med vinen, skal det også nævnes, at vi flere gange har arrangeret private vin- eller ølfestival for større grupper i Budapest. Forestil dig en stor vinkælder på 1000m2 eller en dejlig malerisk fabriksgård på 600m2, hvor vi i samarbejde med de lokale griller noget dejlig mad og sørger for et ompa-ompa-band eller anden underholdning, så du og dine medrejsende kan få jeres egen festival.
Det lyder måske som et enormt arbejde, men heldigvis for dig, er det os, der arrangerer det hele og sørger for alt, hvad I gerne vil foretage jer og more jer med. Vi sørger for, at alt, fra mad og drikke til borde, underholdning og aktiviteter, er på plads. Kontakt gerne vores gruppeansvarlige på rk@Budapest.no for gode forslag, som der sjældent siges nej til! 

 

Kokkens bord - eksklusive middage

I Budapest har vi i flere år tilbudt private oplevelser, hvor man bogstaveligt talt sidder ved køkkenchefens bord. Nu udvider vi dette, og vi har et dejligt tilbud, hvor køkkenchefen fra en Michelin-belønnet restaurant laver mad til eller sammen med jer. Kokken tager sig god tid til at forklare retterne og give små fif, og hvem ved, måske bliver du selv nabolagets stjerne efter sådan en middag? Prisen er ret høj sammenlignet med et almindeligt restaurantbesøg hernede, men den er god sammenlignet med norske priser.
Da der skal arrangeres en del på forhånd, og der er stor efterspørgsel, tilbyder vi kun dette program til rejsende, der har booket et minimum af overnatninger gennem os. Det samme gælder besøg på byens mest fornemme køkken, hvor vi kan tilbyde op til 10 personer at sidde i "glasbur" på en lørdag midt i køkkenet, mens 25 kokke laver mad omkring jer. Serveringen i buret er upåklagelig og foretages af en af restaurantens tre køkkenchefer. Kontakt os gerne for information!
 

 

Streetfood gourmetwalk - et signaturprogram

Desuden har vi udviklet såkaldte gourmetwalks, som vi har gennemført for en række grupper over de sidste 10 år. Ganske vist er sådanne mad- og smagsture også blevet almindelige i andre europæiske byer, men vores koncept udvides nu med temabaserede gåture, hvor man kan kombinere streetfood og besøg på trendy pop-up-restauranter, ruinbarer og små vinkældre/ølbryggerier til sin helt egen Budapest tur, hvor vi prøver de bedste restauranter på den grønne Buda-side. Igen har vi kun 4 dedikerede guider til disse programmer, så vi har derfor kun kapacitet til at tilbyde dette til folk, der er så smarte, at de booker et minimum af overnatninger gennem os.

Budapest har en række lokale brasserier med lokale råvarer, trendy pop-up-restauranter og hemmelige ”members only” steder.
- Hvis du vil, kan vi planlægge turen, så I garanteres plads ved et godt bord og får spist og drukket jer igennem det ungarske køkken. Hvis du er nysgerrig omkring restaurantkulturen i Budapest, kan du læse om den her, eller du kan more dig med vinmiddage og vinsmagning i Budapest her!


Hyg dig!

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Gode madoplevelser i Budapest