Trenger du blåtur forslag? Stikk på blåtur til Budapest og forlyst kollega, venner eller familien med spennende og morsomme aktiviteter tilrettelagt av oss.

Har du brug for ideer til en blåtur? Tag til Budapest på blåtur og mor dig sammen med kolleger, venner eller familie med spændende og underholdende aktiviteter tilrettelagt af os.
En blåtur med firmaet er vildt sjov, men hvordan arrangerer du en blåtur? Og hvilke aktiviteter skal du have med i en blåtur?
 
 

Hvad er en blåtur?

Mange har måske gennemskuet, at ordet blåtur kommer fra ”en tur ud i det blå,” og her hos Budapest.dk har vi mistet overblikket over, hvor mange rejsende er blevet begejstrede over de blåture, vi har været med til at planlægge! Nu holder vi lidt igen med blåtursaktiviteter og -lege her – for hvad nu hvis din kollega læser siden og opdager, hvilke vilde aktiviteter, vi har planlagt for jer? Det er som oftest virksomheder og hold, der tager på blåtur, men det sker oftere og oftere, at vi ser søskende, veninder, og naboer, som tager på lignende ture, hvor man simpelthen beder en flok intetanende mennesker om at mødes i lufthavnen, hvor de får udleveret flybilletter.
 
 

Vi hjælper med blåture til Budapest (og andre rejsemål)

Vælger du os til at planlægge din blåtur, ved vi, at der ligger mange gode oplevelser og venter på dig og dine medrejsende i en by, der er kendt for at have overraskelser omkring hvert hjørne!
Nu kan vi jo ikke røbe alt om, hvad vi kan trylle frem af oplevelser (det kan jo være, at der er nogen, der læser det her på vej ned til flyet), men de fleste ved allerede, at gode rejser (blåture eller ej) kræver planlægning.
Eksempler på blåtursaktiviteter: ølsmagning, skræddersyet skattejagt, besøg på en vingård, kapsejlads på Balaton-søen, ”øl-cykel”, gourmetwalk og overraskelseskoncerter. Det er blot nogle få ting, men som planlægger kan du sende os en mail, så skal vi nok sende dig en komplet liste!Kundecase: Stamkunde, der har været på blåtur med os tre gange

En af vores stamkunder har brugt os til at overraske sine ansatte (mellem 85 og 130 deltagere) tre gange over en periode på 8 år, og vi har bragt dem til tre forskellige rejsemål i Centraleuropa og Norditalien - hvor det endelige rejsemål er blevet holdt helt hemmeligt for de ansatte, indtil charterflyet er landet.
Her har vi hjulpet med leje af fly med direkte afgang fra en mindre lufthavn i Norge, så de ansatte har vært sikret en effektivt planlagt tur med maks. tid til at more sig både på ankomst- og hjemrejsedagen. Hotel og beværtning har naturligvis også været en vigtig del, med fælles middag og udflugter til både vingårde og flodkrydstogt. Men selve kronen på værket har været et element, der først er blevet afsløret, efter at gruppen er landet.
Her har vi både haft en af Norges mest kendte komikere til at holde et privat show, vi har lejet en partybåd, der tog hele flokken med på et kanonsjovt krydstogt mellem Kroatien og Norditalien, og vi har haft et danseshow med kendte showdansere, der i al hemmelighed fik hjælp fra en af de ansatte, der virkelig fik svunget træbenet.
Alt i alt tror vi, at vi blev valgt til 3 ud af 4 ture, som denne virksomhed har været på over de sidste 8 år, fordi vi tilbyder fleksible totalløsninger, som både er kreative og inkluderende! Endnu et element er naturligvis, at prisen skal være rimelig, så budgettet ikke ryger.

Hvis vi planlægger din blåtur i samarbejde med dig, kan du koncentrere dig om dine daglige gøremål og være forvisset om, at du har et af Norges mest erfarne teams af rejsearrangører til at hjælpe dig!

Udfyld vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud.


Få et uforpliktende blåtur-tilbud!


GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Blåtur til Budapest