Slik blir du lommekjent i Budapest: - Lær Budapest i en fei med av våre dansktalende, lokal budapestguider!

Se Budapests mest centrale attraktioner med din egen mini- eller maxibus sammen med vores licenserede og kyndige dansktalende guide. Tusinder af nordmenn har set Budapest sammen med en af ​​vores guider! De vigtigste attraktioner dækkes i et behageligt tempo med vores kyndige, autoriserede dansktalende guide. 

Bli med guidet tur i Budapest med dansktalende, lisenserte guider som kjenner budapest som sin egen bukselomme!

 

Dette er inkludert:

- Din egen guide som møter deg på bosted
- 2,5 -3 timer med guidet tur for deg og ditt reisefølge
- 144 siders guidebok på norsk!

Bestill her!Var du på jakt etter noe annet  - se vår våre andre tjenester her i Budapest feks kan du bestille minibuss guideing fra Budapest lufthavn her!

 
Praktisk Informasjon for alle guidede turer:
Programmerne præsenteret ovenfor arrangeres dagligt, ca. 4 deltagere eller flere, bestilles. Hvis du har reserveret indkvartering hos os, udfører vi denne service fra 2 rejsende og selvfølgelig! Kontakt os i så fald!
Tjenesten skal reserveres på forhånd, og du vil modtage en skriftlig bekræftelse (voucher) fra os. Der er altid mulighed for catering i form af frokost eller middag efter vores ture i Budapest.
Vi bekræfter normalt alle ordrer inden for 24 timer efter kuponen tilbage til dig med alle detaljer.

Husk, at vi også tilbyder flere ungarske oversættere / tolke til virksomheder eller teams, der har brug for det, og der er ikke meget få professionelle præsentationer og arrangementer for norske virksomheder, vi har gennemført!
Vi kan tilbyde certificerede norsktalende guider, norsktalende, bosiddende værter, der leverer praktiske oplysninger eller engelsktalende licenserede guider til dem, der ønsker det. Alt vores personale er fastboende med godt kendskab til Budapest, og du som kunde kan stille spørgsmål undervejs! 

GALLERI - UTVALGTE BILDER AV Dansktalende guide i Budapest