• Julefrokost og julemarked!
    Julefrokost og julemarked!
  • Julefest i Budapest!
    Julefest i Budapest!

Julefrokost i Budapest

Et årligt højdepunkt for mange af vores besøgende er det populære julemarked i Budapest. I over 10 år har byens købmænd og handelsstand disket op med et stemningsfuldt marked der vrimler af liv.


Her finder de fleste noget spændende, imellem de talrige boder med alt fra håndarbejde, træværk, porcelæn, og keramik samt masser af gløgg, ungarske julekager og kulinariske specialiteter!

Markedet åbner omkring slutningen af november hvert år og lukker i mellem d.25 og d.31. december. Med dagens lave hotelpriser kan vi tilbyde hoteller som ligger stenkast fra julemarkedet for 200-300kr pr. person alt inkl.! Så mangler det bare at du sætter kurs mod Budapest og tager kontakt med os for billig overnatning.

Har du flere spørgsmål, eller ønsker du en guidet tur på byens marked, så kontakt os gerne på vores kontaktskema for et uforpligtende prisforslag!
Placering af julemarked: Julemarkedet er som tidligere år i Vörösmarty Ter, på enden af gågaden Vaci Utca. Nærmeste metro er den gule linje.
Åbningstider marked: Julemarkedet er åbent alle dage fra 10.00 – 20.00.
Juleguider i Budapest: Vores norsktalende guider er i julehumør og har sat deres egen tur op som ikke bare dækker det traditionelle julemarked, men også indeholder 2 af byens øvrige markeder hvor man kan finde endnu flere unikke julegaver til familie og venner hjemme i Danmark!

Andre sæsonmarkeder: Du finder også mindre, men stadig spændende julemarkeder på Jokai Ter, Liszt Ferenc ter og ikke mindst i Szentendre.

Læs kommentarer

Anden artikel