• Legg klasseturen til flotte Budapest.

Hvad med studietur til Budapest?

Vil du planlægge en studietur til Budapest?

Budapest er et solidt, trygt og spændende rejsemål for skoleklasser med masser af både faglige og sociale programmuligheder.

Vi kan være behjælpelige med at sætte dig i kontakt med en ungarsk skole, hvis du ønsker det, og vi tager naturligvis ikke noget for at hjælpe dig med dette eller anden planlægning undervejs.
På den faglige side er Terrormuseet nok det mest indlysende, men historiske steder som Slotsbakken, Parlamentet, Heltenes Plads og Aquincum kan nok lægges ind som naturlige, faglige punkter.
Og når det er tid til sociale aktiviteter, har byen alt, hvad du kan forvente og ønske dig af indkøbscentre, flotte gader/bygninger, byrum, zoologiske haver, forlystelsesparker og badeland.
Budapest er en verdensmetropol og har hyppige koncerter og kulturarrangementer, der vækker begejstring.

Budapest.dk har haft både folkeskoleelever og universitetsstuderende hernede på studietur, og kan dermed trygt slå fast, at Budapest var en kanonsucces.


Rigtignok findes der mere overkommelige destinationer med hensyn til flypriser, men få steder slår Budapest på leve- og opholdsomkostninger, når I først er kommet herned.
Kollektivkort med fri brug af bus/tog/metro/sporvogn koster lige under en hundredlap. En middag ude på restaurant fra 30 kr., menu på BK/McD 20 kr., en flske vin fra 10 kr., og underholdning såsom store forlystelsesparker, museer og biografer en brøkdel af priserne i Danmark.

Faktisk har norske Dinside og Dagbladet flere gange kåret Ungarn som Europas andenbilligste ferieland, lige efter (hold fast ...) Bulgarien!

Prisoverslag:Vi har solgt studieture inklusive fly i omegnen af 3490-7990,- DKK pr. person, alt efter udrejselufthavn og valg af hotel-/cateringpakke.


Konklusion:
Her bør der være mulighed for en fantastisk studietur for både elever/studerende og rejseledsagere. Vi dækker alle typer budget og har både hoteller og såkaldte bed & breakfast.

Som bureau registreret i Rejsegarantifonden kan vi trygt levere følgende ydelser:

- Flybilletter!
- Hoteller
- Transport!
- Alt av lokale tilladelser!
- Guide, tolk og bistand under oppholdet!
– Aktiviteter som Trabantrally, ATV, ekstremsportspark, aqualand, flodcruise, cykeludlejning, GPS-udlejning osv osv osv.
– 24 timers vagtlinje for studerende, lærere og forældre.

Tag kontakt i dag og få skræddersyede og helt uforpligtende tilbud via vores kontaktformular!

Læs kommentarer