• Grupperejser til Budapest

Grupperejser til Budapest!

Sådan arrangerer du en vellykket grupperejse til Budapest!

Mange der planlægger en grupperejse til Budapest er usikre på, hvordan de kan gøre det til en kæmpesucces!
Budapest.dk hjælper hvert år flere tusinde gæster i Budapest, og vi har fuldstændig styr på det lokale kulturprogram, underholdning og oplevelser, der løfter jeres tur.
Hver uge hjælper vi små og store grupper med originale program, vi har udviklet, såsom Trabantrally og kapsejlads på Balaton – relevante, faglige oplæg kombineret med fantastiske spabehandlinger og fordelagtige priser på hoteller og restaurantbesøg.

Vores prisbelønnede agentur har adskillige fuldtidsansatte i Budapest, som taler norsk, dansk og svensk, og de sidste 7 år har vi hjulpet store og små grupper med unikke programmer til stående bifald.
Leder du efter den nødvendige nordiske fingerspitzgefühl – vær helt tryg: vi ved, hvad du forventer og vi leverer varen, uanset om det er underholdning, en sjov gruppeaktivitet eller måltidet på en lokal bistro.

Grupperejser til Budapest er simpelthen utroligt gode, fordi Budapest er en rigtig storby med gode shoppingmuligheder, skønne restauranter og rimelige priser på alt fra overnatning til gode drinks – som dine medrejsende vil opleve!

Hvis ovenstående ikke var nok til at overbevise dig – og du stadig spekulerer på, hvad man kan lave i Budapest – så tjek listen over aktiviteter nedenfor, før du sender os en e-mail. (Lige bagefter.)

– Besøg på vingård
– Flodcruise (også med egen båd!)
– Madlavningskurser
– Trabantrally
– Skattejagt
– Skræddersyet sightseeing for din gruppe med autoriserede guides
– Professionelle virksomhedsbesøg
– Leje af kultur- og verdensarvsmonumenter til events
– Personalekurser og træning med undervisere i verdensklasse!
– Seminar og faglig optankning med det lokale erhvervsliv
– Vinsmagning
– Kapsejlads på Balatonsøen
– Tankkørsel
– Bland din helt egen vin/cuvée
– Vores berømte gourmet walk med mad fra lokale producenter og perlende vin
– Kreative TV og videoproduktioner, som du kan tage med dig hjem
– og meget meget mere ...
Kontakt os i dag og få et gennemarbejdet, uforpligtende og kreativt tilbud på din rejse! Du kan sende os en e-mail på info (snabel-a) budapest.no eller ring til os på vores norske IP-telefon +47 73 10 97 50 alle hverdage!

Eksempler på kunder, der har benyttet vores rejsebureau: Salmar, Fokus Bank, Helgevold Gruppen, Shell, Sparebanken, DNB, Tveit Rergnskap, Svenska, Aker, Oslo kommune, Nordland Fylkeskommune, Kontorplan, Lerøy, KPMG, Imento Norge og en række andre små og store virksomheder.

Spørg os om referencer, så sender vi dig gerne billeder/PDFer, der viser programmer og kundecitater fra de ting, vi har lavet!

Tags:  Ingen tags

Læs kommentarer