• Bryllup i Budapest

Bryllup i Budapest

Hvorfor ikke tage det store spring og blive gift i Budapest?

Af og til har vi kunder som giver os opgaver vi aldrig glemmer…
Et eksempel på en sådan kundeopgave skete den 14.maj da vi havde et par der blev gift foran sine tilrejsende venner og familie fra Norge og Sverige i Budapest.
I blomsterklædte omgivelser, solskin, med norsk kor, organist og violinist fik de oplevet det vi tror, er det ultimative bryllup. Det skete på det romantiske Vajdahunyad slot ved Heltepladsen som parret havde valgt fordi det var her de mødtes første gang flere år tidligere.
Under brylluppet havde vores team ansvar og fuld kontrol over alt, fra brudebuket til kanapeer. (Faktisk inkluderede tjenesterne alt fra A til Å.) Transport fra lufthavn, overnatning i flotte suiter på fashionable Corinthia Grand Royal, transfer for alle involverede på den store dag, styling /sminke/frisør, flere fotografer under ceremonien, masser af bobler og den efterfølgende bryllupsmiddag. Et unikt element som nok var prikken over I-et: Et norsk kor som sang brudeparrets ønsker for gæsterne under vielsen. (Udvalgte billeder fra arrangementet ser du herunder.)
Vi har knækket koden for hvordan man holder bryllup i Budapest og vi kan nu tilbyde dette til par fra Danmark, Norge, og Sverige. Kontakt os på telefon +47 73 79 48 28 for mere information. Vi tager som sædvanlig ansvaret fra start til slut, så alt du som skal giftes kan gøre er at nyde dagen med din kommende stor-familie.
Vi gratulerer vores nye venner Trine og Kenth med den utrolig flotte bryllupsdag, og vi takker for at vi hos Budapest.dk fik æren af at være medansvarlige denne gang! Vi ses!

Læs kommentarer