• thermalbad på margitøya
  • besøk den vakre margitøya

Margaretøen – Mest populær for spaferiegæster

Spa-turister på ferie vælger ofte først og fremmest de private termalspaer på luksushotellerne, for eksempel Budapests Danubius Health Spa Resort på Margitsziget (Margaretøen) og Danubius Grand Hotel samme sted, som har sit eget spa.

Begge luksushoteller ligger på nordsiden af Margaretøen, som er den billedskønne ø midt i Donau der deler Budapest i to, Buda og Pest. Den blev opkaldt efter Sankt Margaret. På øen findes der stadig ruiner af middelalderklosteret hvor hun levede. Denne idylliske, bilfri ø ligger få minutter fra centrumattraktionerne. Tag en spadseretur rundt øen, og se hundrede år gamle træer, rosenhaver, let skjulte statuer, og ruiner.

Ovennævnte luksushoteller udnytter de tre naturlige varme kilder som blev opdaget på øen i begyndelsen af det 18. og 19. århundrede. Begge hoteller tilbyder afslapning og kure for tusindvis af gæster hver sæson. Spaerne er udstyret med det mest moderne indenfor Balneo-, elektro-og tandteknik. Specialtrænet og flersproget medicinsk personale står til disposition for gæsterne. Valgfri tandlæge og kosmetisk kirurgi tilbydes også. Terapien er baseret på vandet i tre kilder, og indeholder kalcium, hydrogen-karbonat, klorid og sulfat.

Traditionelle metoder bruges inden medicinsk massage, medicinsk gymnastik og akupunktur. De to luksushoteller er forbundet med en opvarmet underjordisk korridor.

Sund og dejlig mad er på menuen, og gæsterne kan finde alt der er brug for for at holde sig i form. Her findes joggesti, tennisbaner, robåde og cykler.

Oplev den fantastiske effekt af det helbredende termiske vand på Margaret-øen. Brug de fantastiske bassiner og naturlige kilder fyldt med naturligt mineralrigt og helbredende vand.

Læs kommentarer