• Lukacs bad i Budapest

Lukács thermalbad

Om et spabesøg ikke går, er det ikke som at besøge Tower of London. For mens turister nok kun besøger Tower of London én gang, vil spaerne i Budapest sandsynligvis få dig til at komme tilbage gang på gang. Stol på det!

Varme kilder florerer sædvanligvis ikke i store byer, men Budapest er unik i denne sammenhæng, og turister kan vælge fra et bredt spektrum af lokale spaer midt i centrum. Lukács thermalbad er lokaliseret i den gamle Frankel Leo gade, nær ved Margaret-broen (Margit híd), på Buda-siden af hovedstaden. Med offentlig transport er badene nemme at finde med sporvogn 4 og 6, buslinje 6, 60 eller 86, eller med lokaltog som kaldes HEV (mod Szentendre). Spaet er opkaldt efter St. Lukas. Udenfor bygningen er der en spa-park med gigantiske platantræer. Det svovlholdige vand er godt for fordøjelsessygdomme som mave- og galde-problemer. “Spa turister” fra hele verden besøger Budapests Lukács termalbad for sit helbredende vand.

Om dagen er spaet for polikliniske patienter fra sygehusene som får komplet fysioterapi i egen afdeling. Medicinske og forfriskende massager, vandstrålemassage, mudderbehandling, dampsauna, og tør sauna tilbydes. Der er 8 bassiner i termalbadet. Vandtemperaturen i bassinerne er mellem 22-36° C. Ikke langt fra Lukács termalbad ligger Daubner Cukrászda (50. Szépvölgyi út) som også er et besøg værd. Daubner er det bedste bageri og konditori i Budapest. Her sælges der lækre kager, tærter, scones og is.

Læs mere om spaer i Budapest her!

Kontakt os her for mere information om muligheder på Lukács!

Lukács termalbad

Den ligger på Buda-siden.
Adresse:
1023 Budapest, Frankel Leó u. 25-29.
,
Hungary
Koordinater: 47.517168, 19.036285
Offentlig transport:
  • Bus: 6, 60, 86
  • Tram: 17, Suburban train (HÉV) H5 to Margit híd
Byggningsår: 12th century
Åpningstider: Every day 6.00-21.00
Inngangspenger: Between 2.000 - 3.500 HUF
Kuriosa:

Læs kommentarer