• Bli frisk på Budapests spa

Ingen medicin, ingen lidelse, ingen bivirkninger; blot naturlige kilder!

Lider du af leddegigt, reumatisme, ryg- og led-smerter? De naturlige, svovlbaserede kilder i Ungarn giver dig den bedste naturlige forløsning af smerter og plager. Smid skadelige medicin med mange bivirkninger ud og prøv naturlige løsninger i klorfrie mineralvandsbassiner i stedet.

Med sine over 400 varme kilder, er Ungarn en ledende rejsedestination i medicinsk spaferie. Gæstfrie Budapest bliver ofte kaldt “Spa Capital” fordi det er den eneste hovedstad i verden med mange varme kilder indenfor byens grænser. Budapest er rigt på kildevand med højt mineralindhold, rig på sporstoffer som er vigtige for menneskets sundhed og velvære. Badning i de fantastiske bassiner i Budapest Spas er ikke som at tage et almindeligt bad. De termiske bade i Budapest, sammen med den sidste kundskab inden fysioterapi, er den ultimative behandling; ingen mediciner, ingen lidelser og ingen bivirkninger. Termisk vand er til behandling af reumatiske problemer, samt hjerte- og karsygdomme. Fysioterapi består af forskellige typer behandlinger: spa-terapi, hydro-terapi, elektroterapi, gymnastik og massage.

Lægerne gør en stor indsats for at bruge så meget fysioterapi som mulig, og prøver at reducere doseringen af mediciner. Helbredende varmt vand har beviste medicinske virkninger. Det hjælper patienter til at lade op, både fysisk og følelsesmæssigt. Efter behandlingen føler patienterne sig lettede og fornyede, de ser bedre ud og føler sig godt tilpas. Vor tids mænd tid lever en usund livsstil: vi spiser for meget, vi bevæger os ikke nok, og vi tager for meget medicin. Derfor har læger i de sidste tyve år overalt i Europa, særlig i Ungarn, brugt mere og mere fysioterapi. Disse metoder er meget effektive i nogen tilfælde, specielt for bevægelseslidelser, visse gynækologiske sygdomme, og gastroenterologiske sygdomme. Afsæt lidt tid til at nyde det helbredende vand, og prøv en opkvikkende massage i et af de berømte kurbade i Budapest.

Læs kommentarer