• Oss i budapest.no

Om budapest.dk

Læs mere om Budapest.dk og om os, der står bag det populære rejsebureau!

Budapest.dk er en guide og et rejsebureau, der fokuserer på Budapest-turisme. Budapest.dk var den første dansksprogede guide, der kun skrev om Budapest og er den mest roste Budapest-guide.

Vi er Viktoria, lokal Budapest-pige, der kan give dig de bedste »insidertips« og Ronny, hendes norske mand fra kysten ved Trøndelag, som ved, hvad folk fra Skandinavien forventer og ønsker på deres rejse. Vi har begge har videregående uddannelser inden for turisme, markedskommunikation og markedsføring.

Vores vigtigste mål er at hjælpe virksomheder og privatpersoner med oplysninger og lokal tilrettelægning, der gør opholdet i Europas kulturhovedstad Budapest mindeværdigt. Vores ambition omfatter ikke kun formidling af information, vi vil også gerne være en brobygger mellem ungarsk og norsk kultur, og vi håber, at vi stadig kan arbejde med udvikling på alle niveauer i det land, vi sender så mange tilfredse gæster til.

Vi benyttes regelmæssigt af erhvervslivet, offentlige instanser, norske rejsebureauer samt private, og har gæster dagligt, uanset sæson og tid af året. Vi vil med glæde bidrage med kreative forslag og skræddersy historiske drømmeture til Budapest i Ungarn. Vi har assisteret en lang række medier, blandt andet norsk TV2s "Jakten på Kjærligheten", MTV, Bergens Tidende, Adresseavisen, VG, Dagbladet, utallige kommuner og amter  på studietur, og det var os, der blev kontaktet af Budapests borgmesterkontor, da de skulle evaluere og have input fra turistsektoren og udenlandsk erhvervsliv om byens brand og produktmix til besøgende.

Vi organiserer også regelmæssigt Kortur til Budapest og Bryllup i Budapest. Vi betragter os selv som en seriøs og pålidelig samarbejdspartner, og selv om vi ikke er "Danmarks største og ældste rejsebureau ", så er det netop vores fordel, at vi er fleksible og lokalkendte med en bred kontaktflade.

Vi har leveret varen i mange år og sender dig med glæde navne og telefonnumre på nogle af vores mange referencer.

Vi ses i Budapest, Viktoria & Ronny

© Om brug af tekst og billeder fra vores website. Indhold og layout på disse websites er ophavsretsligt beskyttet. Billeder fra websitet må ikke kopieres eller videreformidles. Ved brug online anbefaler vi direkte link til vores web-tjeneste/website. Ved brug uden skriftlig tilladelse vil rettighedshaver være berettiget til økonomisk kompensation. Spørgsmål om brug kan rettes til Ronny Karlsen, +47 73 10 97 50.

Læs kommentarer