• Kontakt budapest.dk

Kontakt Budapest.dk

Kontakt Budapest.dk via e-mail, telefon eller fax! Budapest.dk er en informationsportal med turistinformation for rejsende til Budapest og Ungarn. Vi anbefaler, at du kontakter os på vores kontaktskema, og vi lover at hjælpe efter bedste evne.

Kontakt os

Telefon: (+47) 73 10 97 50 (hverdage 09:00 - 16:00)
[merk - noe ustabil linje! Dette er IPtelefon i Budapest!]

Hva hedder Danmarks dronning?

Vi svarer dig så hurtigt som mulig, normalt inden 24 timer via e-mail. (Noget længere tid bør beregnes i weekender og under højtider)

Vi besvarer også gerne spørgsmål om vores tjenester på telefon 0047 73 10 97 50*, mandag - fredag kl.09.00 – 16.00. Men bemærk at vi så ofte som muligt befinder os i Budapest, og at vi derfor ikke altid er tilgængelige på telefon.

Det anbefales derfor og at du kontakter os via e-mail eller benytter vores kontaktskema. Du kan også sende os en fax på 0047 73 20 58 80.

Til alle vores gæster henvises der til vores vagttelefon som er åben udover kontorets ordinære åbningstid. Vagttelefonens nummer finder du på den voucher/de rejsedokumenter du modtager af os ved bestilling, og vagttelefonen er forbeholdt vores kunder.

Vi kan tilbyde forskellige tjenester som ”lokal hjælp” for gæster, da der ofte er et uoverskueligt antal hotel-, restaurant-, transport-, og sightseeing-tilbud. Vi hjælper både grupper og enkeltpersoner og mange har haft uforglemmelige oplevelser til gode priser Budapest gennem os. Eftersom vi har base i Budapest kan vi tilbyde fantastiske priser og lokal kundskab indenfor enhver tjeneste vi tilbyder.

Vi er registreret som et aktieselskab i Norge (Agency A/S). Vi er selvfølgelig medlem af det norske rejsegarantifond, og alle vores tjenester (guidede ture inkluderet) er udført under licens fra rejsebureauvirksomhed. Vi er altså trygge for dig som kunde.

Tak for at du besøger vores side og overvejer os som rejsepartnere på din ferie i Budapest, Ungarn.

Budapest.no er medlem av Reisegarantifondet

Læs kommentarer